top of page

Spoznaj ekipo za akademske aktivnosti

Z veseljem bodo odgovorili na tvoja vprašanja in pobude.

Akademske aktivnosti

Področje akademskih aktivnosti je eno izmed ključnih področij ELSE, ki prispeva k izobraževanju na pravnem področju. Cilj odbora za akademske aktivnosti ELSE Slovenija je na interaktiven način izboljšati pravne sposobnosti študentov prava.

Kako poteka naše delo?

V odboru organiziramo različne izobraževalne oziroma izobraževalno-družabne dogodke in natečaje, hkrati pa promoviramo in podpiramo podobne dogodke organizirane s strani ELSA International in lokalnih društev ELSA. Pri organizaciji aktivnosti pogosto poskušamo sodelovati z različnimi pravnimi strokovnjaki, odvetniškimi pisarnami in pravnimi revijami.

Priprava dogodka obsega pripravo programa, pridobivanje sponzorstev ali donacij, komunikacijo z udeleženci dogodka in nemoteno izvedbo dogodka. Pri tem tesno sodelujemo z ostalimi odbori društva, predvsem z odborom za seminarje in konference in odborom za marketing.

Okrogla miza: IZKUŠNJE ŠTUDIJA NA LL.M. PROGRAMIH V TUJINI

Debata bo tekla o LL.M. individualni izkušnji vsakega od povabljencev, kateri nam bodo med drugim zaupali, kako so preživeli svoj čas na LL.M. programu v tujini, kaj je na njihovo odločitev vplivalo in s kakšnimi težavami so se soočali na tej poti.

Projekti na področju AA

Konferenca

PRAVNA OBZORJA

Prva konferenca slovenskih študentov prava z vseh slovenskih pravnih fakultet, na kateri bodo izbrani študentje in študentke predstavljali izsledke svojih raziskovanj in se potegovali za privlačne nagrade, bo potekala 8. aprila 2022 na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani.

Hana Jerak

Podpredsednica za akademske aktivnosti

Amrož Korljan

Direktor za akademske aktivnosti

bottom of page